Гръцката прокуратура постанови арест за двама румънци, които са разследвани за сексуални действия с 15-годишна българка на гръцкия

...
Гръцката прокуратура постанови арест за двама румънци, които са разследвани за сексуални действия с 15-годишна българка на гръцкия
Коментари Харесай

Кошмар: 15-г. българка роди след изнасилване от доведения си баща и двамата му авери

Гръцката прокуратура постанови арест за двама румънци, които са разследвани за сексуални действия с 15-годишна българка на гръцкия остров Крит.

В ареста се намира и трети румънски гражданин на 44 години по същите съмнения. Той е признал за действието, като е декларирал, че то е било осъществено със единодушието на 56-годишния доведен татко на момичето, също румънец. Последният отхвърля обвиняванията. Има подозрения, че той също се е възползвал полово от 15-годишното момиче, осведоми GreekCityTimes.

Случаят стана прочут преди няколко дни, когато 15-годишната българка дружно с майка си отишла в болница в град Ретимно, където по-късно родила крепко дете. Сигналът до полицията е бил подаден от болничното заведение. Лекарите незабавно уведомили управляващите заради доста дребната възраст на момиченцето и тъй като не е разгласен татко.

БЛИЦ напомня, че това е втората 15-годишна българка, която в последните месеци е изнасилена на острова. Девойката е била унизена полово в продължение на две години, а по случая са арестувани повече от 12 души. 

Преди към месец бащата на момичето се самоуби. 

Превод и редакция БЛИЦ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР